torsdag 13. august 2009

Litt om turen til Nesbyen 31.juli-1.2.augt.-09

Me startet fra Odda fredag ca.kl.10,og hadde ein fin tur borover til Nesbyen.Sette opp utstillingstelt,og fro avgårde til hytta og innstalerte oss.Så bar de avgårde for å stille valpene Zabina og Sacha.Og de må me si gjikk bra,Zabina måtte vere med i gruppebedømmig så de blei seine kvelden.Vel fremme på hytta og fått i oss mat og dreikke,var de å komme seg i seng.

Skulle tidleg opp og stille dei voksne hundene.Lørdagen gjikk og bra,Foxy gjode de jo bra og skulle vere med i gruppebedømmig og.Så lørdagen blei lang,men ingen plasering i gruppa men kva gjode vel de.Var veldig fornøyd med de vi hadde fått.

Tilbake på hytta fikk vi i oss mat og drikke.Så tok vi oss ein tur i de flotte terenge,og hundene koste seg etter i lang deg på ustillinga.På kvelden satt me og koste oss med sider,og eigeren av Campinge kom og slo av ein prat.

Veldig kjekke vertskap på Campingen.

Søndag var de å pakke i bilen og komme seg avsted til siste utstillings-dag.Og eg må jo si at eg var veldig fornøyd med den dagen og,Foxy gjorde de bra og måtte videre i gruppe den dagen og.

Så de blei sein for oss å kjøre heim at,vi var jo veldig trøtte.Men de gikk fint 2 som kunne kjøre.

De gjikk ikkje heilt som Kari håpet på,at Chevelle skulle blir Bir begge dagene i år og.Då hadde han vunne 3 år på rad,men resultaten blei bra dei så ein skal ikkje klage.

Turen gjikk fint heim ,og me bytte på å kjøre.De var godt og komme heim,ein blir jo trøtt etter ei slik helg .Både 4 beint og 2 beite,men de er veldig koseleg å vera på utstilling.

Så ein må ta med de at ein blir trøtt,men trøtt på ein god måte.

Takker Kari for ei koseleg helg,og så takker eg min datter Anja og hennes veninne Anja for ein koseleg dag på utstillinga.

Og ikkje glemme Eli Andrea og Gunnvor samvere
Har dere lyst å se videoer fra utstilliga fin dere de på denne blogg:
http://video-gulla.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar